20/1/12


AQUEST DIUMENGE,
LA TROBADA GEGANTERA REUNIRÁ 20 COLLES A VILA-SECA

La XXX Trobada Gegantera de Vila-seca reunirà el proper diumenge, dia 22 de gener, una vintena de colles provinents de tot Catalunya, que mobilitzaran 54 gegants en total. A banda dels grallers locals, també acompanyaran la Trobada els Grallers de Sant Pere de Ribes i els de Sant Joan Despí.

La Trobada s’iniciarà de bon matí, a les 8.00h, amb la matinada de grallers que recorreran els carrers de la vila. A les 10, les colles geganteres es reuniran al carrer de Sant Antoni i al toc del migdia començarà la cercavila que culminarà a Rambla de Catalunya.

Programa
8:00 h. Pels carrers de la Vila, Matinades de grallers
10:00 h. Al carrer de Sant Antoni, concentració de les colles i plantada de gegants
12:00 h. Cercavila pels carrers de la Vila. Des del carrer de Sant Antoni, c. de la Font, pl. de l’Església, c. Major, c. del Comte Sicart, c. de l’Hort, c. del Requet de Fèlix, c. Tarragona, fins a la Rambla de Catalunya.
13:30 h. Al la Rambla de Catalunya, ballades de lluïment i lliurament de records

RELACIÓ DE COLLES PARTICIPANTS
Gegants de l’Aleixar, Gegants de la Riera de Gaià, Gegants del Catllar, Gegants de Sant Pere i Sant Pau, Gegants de Reus, Gegants de Cambrils, Gegants de Salou, Gegants de Calafell, Colla Pessigolla de Valls, Char Grossos de Tarragona, Gegants Passeig Torroja de Tarragona, Gegants Plaça Sant Miquel de Tarragona, Amics dels Gegants de Montblanc, Moll de Vallmoll, Drac d’Or de l’Hospitalet de Llobregat, Gegants del Barri de Gràcia de Sabadell, Colla Terrazel de Sant Llorenç d’Hortons, Faràndula de Badalona, Amics dels Gegants de Vila-seca Colla Gegantera i Grallers de Vila-seca.

2 comentarios:

  1. Que blog tan mal estructurado, cada entrada con una tipo y color distinto...
    las fotos son propias? porque sino os puede caer una denuncia que pa que...
    para hacer esto mejor no hacer nada...

    ResponderEliminar
  2. Ivan Montserrat Griño27 de enero de 2012, 15:25

    En parte algo de razón, pero.....si tanto sabes, puedes aconsejar o hacer alguna critica constructiva,
    no entrar en plan listillo y encima con "Anónimo"…hay que dar la cara.
    y…que problema encuentras en las fotos ?

    ResponderEliminar